Bachelorprojekt med Vores Elnet er i mål

Bachelorprojekt med Vores Elnet er i mål

Nu er det bachelorprojekt, vi har stået fadder til i samarbejde med Vores Elnet kommet i mål. Projektet handlede om at få lavet en forretningsproces for håndtering af fejl i forbindelse med aflæsninger – og automatisere processen.

Forretningsmæssige resultater

Forretningsmæssigt stod det hurtigt klart, at det ikke var muligt at nå i mål med en fuld automatisering. Her valgte vi (Openminds, Vores Elnet og bachelor-teamet) den pragmatiske tilgang, at de trin i processen, der ikke kunne nå at blive automatiseret, i stedet dukker op som manuelle opgaver på en liste. Selv for de manuelle trin giver det stadig stor værdi, idet processen bliver styret. Opgaven på listen indeholder en kort anvisning af, hvad der skal undersøges, hvorefter man blot angiver resultatet – og så kører processen videre. Desuden kan man med tiden fortsætte med at erstatte ét manuelt trin ad gangen med et automatiseret.

Tekniske resultater

Teknisk kunne projektet konstatere, at kombinationen af Zeebe, Kubernetes og Azure ikke er “bare lige”. Men med stor dygtighed og vedholdenhed fik bachelor-teamet etableret et cloudbaseret setup, implementeret et par automatiske trin og lavet en react-baseret brugerflade til den manuelle håndtering.

Projektet er i vores øjne en succes: Bachelor-teamet blev grundigt udfordret i et yderst relevant projekt, Openminds fik høstet viden om cloudbaseret orkestrering og sidst men ikke mindst, fik Vores Elnet taget hul på en fejlsøgningsproces, som vi nu skal arbejde videre med.
Det dygtige team bestod af Haroldas Orestas Svirinavicius, Nikolay Nikolov og Martin Edwin Schjødt Nielsen.

KONTAKT OS

E-mail: info@openminds.dk
Tlf: +45 3048 3364

Læs mere

Seneste blogindlæg

Er RPA ved at blive it-folkets svar på gaffatape?

RPA-robotter (Robotic Process Automation) er et rigtig godt valg til mange opgaver. Desværre oplever jeg oftere og oftere, at RPA-robotter opfattes som it-folkets svar på den gaffatape, der kan binde applikationer og systemlandskaber sammen i effektive og automatiserede processer.

Rustninger og bladguld

Hvor gold plating drejer sig om at påføre bladguld og krummelurer, handler iron plating om at udstyre ens løsning med en rustning