19th Ave New York, NY 95822, USA

Softwareudvikling

I softwareudvikling får I det bedste resultat med den agile proces

Hvis I skal have succes med at få udviklet software, er det ikke nok at finde nogen, der kan kode og programmere. Der skal meget mere til for at ende med et godt resultat. Softwareudvikling er nemlig en kompliceret disciplin, der berører en lang række aspekter. Succes med softwareudvikling kræver blandt andet, at man behersker de rigtige processer og kan anvende de rigtige værktøjer.

Hos Openminds mener vi, at den agile proces er den bedste måde at udvikle software på. Agil udvikling involverer forretningen, og processen kan løbende justeres i takt med, at I får bedre og bedre forståelse for det produkt, vi er i gang med at udvikle til jer. Det giver de bedste betingelser for at ende med et produkt, som matcher det, jeres brugere rent faktisk efterspørger.

Man kan kun udvikle løsninger til sikker digital identitet, hvis man har dybt og detaljeret kendskab til specifikke discipliner som asymmetrisk kryptografi, signeringsalgoritmer og digitale nøgler, kombineret med praktisk erfaring.

Bjarke Alling, stifter og direktør i Liga, formand for den private del af det Nationale Cybersikkerhedsråd og formand for IT-Sikkerhedsudvalget i IT-Branchen

De rigtige værktøjer gør softwareudviklingen nemmere og gi’r software af højere kvalitet

Forkerte eller manglende værktøjer kan koste dyrt i form af fejlagtige, forsinkede eller forkerte produkter og kan være invaliderende for jeres forretning.

Det nytter ikke noget at udvikle den fedeste software, hvis det tager oceaner af tid at rulle den færdige løsning ud bagefter. Eller hvis der er risiko for at lave fejl undervejs i implementeringen. Derfor lægger vi vægt på at etablere velfungerende bygge- og deployment pipelines. De sikrer, at den udviklede software konstant testes, og at den kan leveres og installeres automatisk, nemt og risikofrit med et enkelt tastetryk.

Undervejs i udviklingsprocessen skal der være styr på kildekoden, uden slinger i valsen. Vi anvender et Source Code Control System (SCCM) som sikrer, at der er styr på koden, og at flere udviklere kan arbejde på det samme software-produkt samtidig.

Under Appy Days 2014 var vi så heldige at arbejde sammen med teamet fra Openminds. De var uden tvivl eksperter på deres områder, men samtidig kunne de hæve sig op og rådgive på konceptniveau. De udfordrede os betydeligt på vores ide og forbedrede den. Samtidig arbejdede de med en meget høj effektivitet.

Kristian Goul, Projektchef, Sagro (tidl. Heden & Fjorden)

Få en snak med os om behovet for softwareudvikling i jeres virksomhed.