19th Ave New York, NY 95822, USA

Om os

Vi gør jeres forretningsvisioner og digitaliserings-drømme til it-virkelighed

Det er dit ansvar at udvikle jeres forretning og udnytte digitaliseringspotentialet. Du ved, hvad du har, og hvad du vil opnå. Men du står overfor et helt konkret it-problem, der spærrer vejen.

Hos Openminds er vi specialister i at gøre forretningsvisioner og digitaliseringsdrømme til it-virkelighed. Vi gør det ikke ved at skrotte, hvad I har, købe nyt og starte forfra. Og vi gør det heller ikke ved ukritisk at forlænge fortiden med brædder.

Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende it-landskab, teknologier og forretningsprocesser. Med kirurgisk præcision og det mindst mulige indgreb sørger vi for at transformere det nødvendige og tilstrækkelige over i nutiden – så jeres konkrete problem bliver løst, fundamentet bliver styrket, og muligheden for fortsat at udvikle jeres forretning bliver forbedret.

Uden at miste fodfæstet undervejs.

Selv om det var et stort projekt, hvor Openminds skulle videreudvikle hele vores platform, gav det ikke anledning til bekymringer undervejs. Openminds vidste, hvad de kunne, og de havde styr på omkostningerne undervejs.

Bjarke Alling, stifter og direktør i Liga, formand for den private del af det Nationale Cybersikkerhedsråd og formand for IT-Sikkerhedsudvalget i IT-Branchen

Få nyheder, tips & tricks på vores LinkedIn-side.

Vi har været med til det meste. Derfor går vi ikke med til hvad som helst

Vi udvikler software, der understøtter og udvider vores kunders forretning. Vi er ikke fanatiske i vores valg af programmeringssprog, teknologi eller platform. Vi mestrer hele værktøjskassen og anvender de værktøjer, som er bedst til at løse hver enkelt opgave.

I samarbejdet med vores kunder arbejder vi i spændet mellem teknologi og forretning, og er i stand til at føre den rådgivning, vi yder vores kunder, ud i livet. Vi er rådgivende og operationelle. Vi er generalister og specialister. Vi er velovervejede og eksekverende.

Vores spidskompetencer kommer i spil i krydsfeltet mellem it-arkitektur og design, teknologi og processer, og udvikling og implementering af software-løsninger. Inden for disse rammer kobler vi forretnings- og it-rådgivning på strategisk niveau med den operationelle implementering. Vi er specialister i så mange forskellige teknologier, platforme og programmeringssprog, at vi kan tage en generalist-tilgang i udvikling af softwareløsninger, uden at lade os begrænse.

Vi har udviklet software til stort set alle it-platforme, og har erfaring og indsigt til at gennemskue, hvilken kontekst, vi bevæger os i, både teknologisk, organisatorisk og menneskeligt. Med en balanceret tilgang baner vi vejen for, at opgaven bliver løst fornuftigt, og vores kunder får en løsning, der er brugbar – også når den rammer dagligdagens virkelighed.

Vi har haft glæde af Openminds kompetencer indenfor softwareudvikling på backend såvel som frontend, på systemintegrationer og på Business Process Management. Samarbejdet har gennem alle årene været præget af en god og konstruktiv dialog i brændpunktet mellem kundebehov og tekniske løsninger.

Erling Rønsbæk Sørensen, Enterprise Arkitekt, Eniig

Med en balanceret tilgang baner vi vejen for, at opgaven bliver løst fornuftigt – også din opgave!

Det får du hos os

Du får alt fra pissegodt håndværk til konkret rådgivning baseret på et indgående kendskab til softwareudvikling.