Sådan gør vi

Udvikling af god software kræver gode håndværkere og gode rejseledere. Vi er begge dele

Det er et håndværk at skrive god software – et håndværk, som kræver de rette evner og færdigheder. God software er slutproduktet af vores arbejde – men vi gør en mindst lige så stor indsats for at sikre, at vejen mod slutproduktet er den rigtige. Både dårlig software og dårlige udviklingsprocesser kan nemlig være ødelæggende for jeres forretning.

Derfor arbejder vi forskelligt fra opgave til opgave, alt efter, hvad der giver bedst mening. Vi kan sidde bagerst i bussen, eller vi kan være chauffør. Vi kan være med på hele turen, eller stige af og på efter behov. Vi kan fylde alle pladserne i bussen, eller vi kan fylde de tomme pladser mellem jeres egne folk. Uanset hvad, så finder vi en samarbejdsmodel, der passer jer!

Med en balanceret tilgang baner vi vejen for, at opgaven bliver løst fornuftigt – også din opgave!

Inhouse projektudvikling

Har du en fantastisk idé, som kræver it? Kræver din idé en app eller et website eller noget helt andet? Er din tidsplan ved at skride? Har du brug for flere kræfter?

Vi kan varetage udviklingen af et helt projekt – stort eller småt. Kontakt os og hør, hvordan vi kan få dit projekt i mål.

Openminds har en agil tilgang til måden, vi arbejder på, og de sørger hele tiden for at justere efter behov, så vi fastholder fremdriften. Openminds’ opgavestyring betyder, at vi har fuld historik på vores udvikling.

Poul Berthelsen, Innovation Manager hos KONSTANT Net

Onsite konsulenter i tæt samarbejde med dit udviklingsteam

Mangler du konsulenter til at styrke jeres udviklingsteam? Mangler du inspiration til ny teknologi? Mangler du helt specielle spidskompetencer?

Brug vores konsulenter onsite hos jer – sammen med jeres udviklingsafdeling. Vores konsulenter indgår i dine udviklingsteams og sikrer, at vores viden og arbejde kan forankres i jeres organisation.

Vil du høre mere om, hvordan vores konsulenter kan passe ind i jeres udviklingsteam? Kontakt os for en snak om både kompetencer og kemi.

Openminds har en enormt god tilgang til tingene. Det er en selvfølgelighed, at den kode de udvikler, er vores, og den ligger hos os, i vores GitHub. Openminds forsøger ikke at binde os til noget – og det er en fed tilgang til tingene, som netop gør, at man bliver hængende.

Peter Hansen, it-systemansvarlig og teknisk projektleder hos Vores Elnet

Få rådgivning baseret på reel erfaring

Har du brug for hjælp til at implementere SOA i din organisation? Har du brug for hjælp til at integrere din organisations forskellige it-systemer? Har du brug for hjælp til at vurdere, om Open Source kunne være det rigtige for din organisation? Har du brug for hjælp til at implementere it-sikkerhed?

Hos Openminds har vi spidskompetencerne og erfaringen til at yde din organisation konkret rådgivning baseret på reel erfaring.

Hos Openminds har vi arbejdet med softwareudvikling i mere end 20 år. I den tid har vi haft fornøjelsen af både større og mindre projekter i en lang række danske virksomheder. Find et udsnit af de virksomheder her – måske er der en, der ligner jer!