Aktuelt

03 nov: Er RPA ved at blive it-folkets svar på gaffatape?

RPA-robotter (Robotic Process Automation) er et rigtig godt valg til mange opgaver. Desværre oplever jeg oftere og oftere, at RPA-robotter opfattes som it-folkets svar på den gaffatape, der kan binde applikationer og systemlandskaber sammen i effektive og automatiserede processer.

29 jun: Bachelorprojekt med Vores Elnet er i mål

Nu er det bachelorprojekt, vi har stået fadder til i samarbejde med Vores Elnet kommet i mål. Projektet handlede om at få lavet en forretningsproces for håndtering af fejl i forbindelse med aflæsninger – og automatisere processen.

23 jun: Mød Openminds #4

Aage Nielsen, der er partner i Openminds, arbejder i krydsfeltet mellem rådgivning og teknisk tung IT. Aage nyder afvekslingen mellem at grave sig dybt ned i komplicerede problemstillinger og den mere udadvendte rolle som rådgiver for kunderne.

10 jun: Det er dyrt at være fattig

I “Scarcity: Why Having Too Little Means So Much” undersøger forfatterne Sendhil Mullainathan og Eldar Shafir effekterne af mangel i bred forstand. En af konklusionerne i bogen er, at mangel fører til tunnelsyn og kortsigtede løsninger.

13 maj: 5 anbefalinger til at komme godt i gang

Vi har arbejdet med optimering af forretningsprocesser i mange år, hvor vi har samlet masser af erfaring – både på den gode måde, der giver hår på brystet, og på den hårde måde, som mest bare giver grå hår på hovedet…

12 maj: Mød Openminds #3

IT er som sådan ikke interessant for Mads Henderson fra Openminds. IT er et redskab til at skabe bedre forretning for kunderne, ikke et mål i sig selv:

– Jeg er ikke i IT-branchen for teknikkens skyld. Det, jeg får noget ud af, er at løse et konkret problem – hvad det så end kræver. Måden er mindre vigtig. Jeg tænker ikke i bits & bytes, men i forretning.

23 apr: Optimerer I jeres forretningsprocesser

Man kan spørge sig selv, hvorfor automatisering af forretningsprocesser er så vigtig. Det oplagte svar peger ofte på effektivisering og besparelse – men der er en grund, der er endnu vigtigere: Når I automatiserer jeres forretningsprocesser, bliver de målbare.

02 dec: Den mindste tid

Time to market. Det er vigtigt, det ved vi alle. Vi skal flytte forretningen, og det kræver, at de systemer, vi omgiver os med, flytter sig med samme hastighed.