19th Ave New York, NY 95822, USA

Hvad er ligheden mellem Big Data og en rendegraver?

Det talende blogindlæg: Hvad er ligheden mellem Big Data og en rendegraver?

Svaret kan du finde lige her!! Morten Hauch og Michael Martinsen fra Openminds får her deres film-debut i et helt nyt koncept, som vi kalder ‘Det talende blogindlæg’. De to herrer har rigtig meget på hjerte og kommer vidt omkring, når de diskuterer Big Data, statistik og størrelsen på det værktøj, du har brug for… Se med her: Er du i tvivl om du har Big Data – og om du skal have det?

Morten Hauch

Mail: mha@openminds.dk
Mobil: +45 3023 7021

Læs mere

Michael Martinsen

Mail: mma@openminds.dk
Mobil: +45 6169 6779

Læs mere

Seneste blogindlæg

Det handler ikke kun om at udvikle gode systemer

Hør hvad vores tidligere studentermedhjælper, praktikant, bachelorstuderende og nu fastansatte medarbejder, Haroldas, har at sige om sin læring og udvikling hos Openminds.

Mød vores nyeste medarbejder Marius Thøgersen

Udvikleren skal kunne sit håndværk!
Det sikrer vi hos Openminds fx ved at holde ugentlige møder, hvor vi diskuterer faglige spørgsmål og trækker på hinandens styrker

Er ny teknologi ét skridt frem og to tilbage?

Danske virksomheder kan trække rigtig meget forretningsværdi ud af deres eksisterende it-setup uden at skulle investere i en masse ny teknologi. Men ny teknologi som fx AI og big data er blevet så hypet, at virksomhederne bliver i tvivl, om det overhovedet er muligt at udnytte data uden et CERN-lignende arrangement.